بیانیه ضد ایرانی غربی‌ها در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سردار نائینی: محاسبات دشمن درباره قدرت ایران اشتباه بود شهادت دو تن از پاسداران/ سپاه قدس اطلاعیه داد راه حل پزشکیان برای عبور از تهدیدات دشمن/خوابی که برایمان دیده‌اند بیانیه مشترک ایران و 7 کشور دیگر در آژانس اتمی سرلشکر موسوی: بسیج مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور است پزشکیان: بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است/ انتخابی برای انتقال پایتخت نداریم دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان

امیر آشتیانی: آمریکایی‌ها سرآمد خطاهای راهبردی و محاسباتی هستند

امیر آشتیانی با بیان اینکه آمریکایی‌ها هم که سرآمد خطاهای راهبردی هستند و در کنار اسرائیل قرار گرفته‌اند قطعا ضربه خواهند خورد، گفت: کشورهای اروپایی هم باید مراقب باشند دچار خشم و عضب مسلمانان جهان واقع نشوند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 01
کد خبر: ۲۱۱۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، امیر آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران درباره تحولات فلسطین گفت: هر کشوری اگر در یکی از سطوح راهبردی، عملیاتی و راهکنشی دچار غافلگیری شود، سامانه‌های دفاعی‌اش ضعیف تلقی می‌شود اما در عملیات اخیر رژیم صهیونیستی در تمامی سطوح دچار غافلگیری شده و اگر کشوری دچار چنین غافلگیری شود می‌توان گفت در حال فروپاشی است.

وی افزود: رژیم صهیونیستی توسط یک گروه مبارز فلسطینی دچار این غافلگیری شده و این نشان می‌دهد تمام ادعاهایی که در حوزه‌های اطلاعاتی و عملیاتی داشتند یک فریب بوده است و برخی کشورهایی که غافل هستند توانمندی آنها را باور کرده بودند بنابراین آنها در باتلاقی فرو رفته‌اند که امکان خروج از آن وجود ندارد.

امیر آشتیانی ادامه داد: آمریکایی‌ها هم که سرآمد خطاهای راهبردی هستند و در کنار اسرائیل قرار گرفته‌اند قطعا ضربه خواهند خورد.

وزیر دفاع ادامه داد: آزادی خواهان و مسلمانان جهان تا حدی صبر دارند و حتما همه کشورها گزینه‌های مختلفی را روی میزهایشان دارند و اگر به سرعت این جنگ متوقف نشود و رژیم صهیونیستی دست از این کشتار و جنایت علیه بشریت بر ندارد حتما در منطقه و فرامنطقه دچار آسیب جدی خواهد شد و حتی کسانیکه به آنها کمک می‌کنند مانند کشورهای اروپایی هم باید مراقب باشند دچار خشم و عضب مسلمانان جهان واقع نشوند.

وی افزود:در نظر داریم یک سامانه پدافندی بردبلند به نام «شهید علی‌وردی» را رونمایی کنیم که جزئیات آن در آینده اعلام می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار